No snart

Hej, nu är det snart No, vi börjar klockan 12:25 ? Men jag behöver nte veta så noggrant för jag sitter ändå utanför No salen. :) I dag har vi haft idrott, det hade vi som första lektion. Men nu ska jag geeka litte bloggar. ;)
Mimmi <----- klicka, ska kanske göra en design åt mig, hon är as duktig. :) Lägger upp bilder senare idag. :)

Vill här ifrån!

Nu vill jag bara åka är i från (är hemma), jag vill bara bort!!!!!!!!!!!
Jag är så jävla arg, jag kommer sart ta sönder något!!!!!!!

Finger, finger, finger, finger

Hej, det fins bara en person som fattar rubriken helt. xD Idag kom den nya tjejen Beatrice "Bea" hon är lika snäll som hon är lång (och hon är jätte lång). ;) Hon är super snäll och kommer nog att passa in perfekt i våran klass. :D Så det är typ henne och dom andra galningarna. ♥ I början var jag ju inte så nöjd med våran klass men det börjar bara bli bättre och bättre. :) Man har ju hört hur det är i C-laget alla blir typ mobbade och slåss, där nere. Jag har inte så mycket mer att skriva om, det har bara vart en vanlig skoldag om man inte räknar med när Bea kom. :D

En blid på super söta Bea ♥


Så himla lång och söt!


Pasta och potatis

Hej, jag kom inte på någon vidare bra rubrik å jag skrev det jag åt till luch och middag. ;) Vi kom tyvär inte vidare i Nacka mästerskapet. :( Det hade varit roligt om vi hade gjort det man, vad ska man göra? Matchen som vi spela idag blev 0-1 så vi kom inte vidare. :( Efter matchen så åkte jag, Rebecca och pappa till farmor och åt luch där. Vi åt pasta som min överskrift Inte beskriver. xD När jag kom hem så städade jag mitt rum och sen gjorde jag no läxan. -.- Sen åt vi middag potatis med kött. ;) Jag längtar jätte mycket tills imorgon, då ska den nya tjejen Beatric (stavning?) börja i våran klass, jag och Sarah <--- klick ska visa henne runt och vara lite extra mycket med henne. :)

+ Beatric (stavning?)

Helt ok början på Nacka mästerskapet

Hej, nu är jag hemma från en låååång dag. Jag gick upp klockan sex som jag redan hade sagt. Det gick lätt för mig att gå upp för jag var så taggad och glad över att spela match, men den svårare biten var att få upp Sarah u sägnen. ♥ Men tillslut fick man upp henne. ;) När vi hade ätit frukost så åkte jag, pappa och Sarah till fotbollen för mamma skulle komma senare. Sen va det bara tagga till ordentligt och så var matchen igång.

Matchena:

Första matchen: 1:2? tror jag (är ganska säker) :/ Blääää
Andra matchen: 0:3
Tredje matchen: 1:0 "Jippi" :D
Fjärde matchen: 0:0 (ok) :)


Men jag är ändå ganska nöjd! :D
Så vi kommer att få spela i morgon och då ska vi inte mötas lika tidigt i alla fall. (pust -.-) vi ska mötas klockan tio i nio. :)

Juste glömde nästan, vi har en liten hund på besök ♥ Nova heter hon och det är Beatas hund, hon leker med Turbo, fast hon tycker han är jobbig. ;)



Nova ♥
Bild tagen från Beata <---klicka



Turbo ♥

Hemma med Sarah

Hej, nu är jag och Sarah hemma. Vi sitter och tittar på tv och data. ;) Snart kommer mamma hem utan Rebecca. Rebecca är på tjejmiddag och sen ska hon sova hos en kompis (jippi). xD Men nu ska jag inte sitta och blogga jag måste ju vara med sarah. :)


Jag har blivit man! xD



En gamal blid på mig. :)

Sarah efter skolan :)

Hej, nu har vi lunchrast, har prelcis varit nere och ätit pasta med ost och skink sås. Så nu sitter jag, Madde och Saga och giikar lite. ;)
Efter skolan ska jag och Sarah åka till mölnvik en sabbis för jag ska köpa två underbart fina halsband (tycker jag). Sen ska jag och sarah åka hem till mig. Sarah och jag måste gå och lägga oss senast tio, ska ha fotbolls match i morgon klockan åtta men ska vara i nacka IP klockan sju på morgonen. :/ Kommer vara super trött!


Bild på min söta fjortiz Sarah (hon ser inte ut så här i verkligheten!). ♥
Love you Sarah!

Grattis Elin! ♥

Hej, nu ska jag beskriva världens gulligaste unge som fyller 12 hela år idag Elin. ♥
Elin är den snällaste presonen jag har träffat, den sötast jag någonsin jag sett, en super bra vän som är lik en ok jag ska inte försöka rimma. xD Men det jag föröker säga är att Elin är världens finaste person och jag älskar henne och kommer alltid att göra!

Kommer alltid finnas hr för dig vad som än händer!
Love you!


Grattis Elin! ♥

Varit på fotbolls träning

Hej, nu har jag kommit hem från en lång dag. Idag i skolan så blev mentorstiden inställd så vi fick en ganska lång rast. :) Efter skolan åkte jag och Sarah till mölnvik. När jag skulle åka bussen till skolan så satt "mannen" för er som vet vem det är på bussen och han känner igen mig som han inte gjorde förut. Så jag blev u rädd såklart och Sarah hade åkt åt andra hållet till sin morbror. Men han följde inte efter mig i alla fall "pust!". Det var den sista fotbollsträningen vi ska bara ha nackacupen sen ska vi inte ha några flera träningar på ett tag. :( :) Man är både glad och ledsen, man kan vara med kompisar flera dar, men man kommer att sakna fotbollen. Nu kollar jag på robinson ny duchad och myser i mammas säng med gullhunden Turbo. ♥



Hair and face (ser jätte sminkad ut) :S



Me ;)


Loovvee luvan! xD



Säger det igen loovve luvan! ;)



Me <3



;)


Inga ego bilde här inte. ;)
Love ♥







Skolan nu

Hej, är i skolan nu efter en jobbig morgon! Så nu sitter jag med Madde <-- (Klick) och Saga. Och nu kom Willys, Elin, Elin, Hannah och Stella. Snart börjar matten, måste sluta nu. ;)



Jag och Willys. <3

Ni måste komentera/Svara

Ser man vad jag skriver??????
Ni måste komentera!!





NI MÅSTE KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!

Kräktes i skolan

Hej, gick till skolan idag men kom hem lika snabbt igen. Efter jag hade varit med en lektion i skolan så kräktes jag och fick gå hem (Vänta på bussen i en timma). när jag kom hem så gick jag och la mig och jag ligger fortfarande här. Har inte rört mig, nästan. Jag har ont i huvet men jag har inte spytt något mer. Men jag tror att jag kommer orka gå till skolan i morgon. :) Men det var jätte synd att jag spydde för vi skulle springa hemmestajoggen som jag hade velat vara med på, vi skulle springa en mil. Så det var jätte synd, men jag får väl köra min egna lilla hemmestajogg nån annan dag då. Så det ända jag har gjort är att kolla på film och suttit vid datorn. Jag är jätte trött men jag ka inte somna. :( Det hände en sak tidigare när jag var hemma själv så jag är ganska rädd också (det är därför jag inte kan sova). Men nu ska jag kolla på extrem home makeover.

Känner mig så här just nu




Jag (ser weard ut vet -.-)

Ska snart ha svenska

Hej! sitter i skolan nu och ska snart ha svenska, vi ska spela in film. Jag är med i en mördar film. xD Jag hr blivt mördad men jag ka vara med flera gånger för amn ser inte mitt ansikte när jag blir mördad. Jag börjar faktiskt gilla min nya lätta design, den blev ganska snygg. ;)
Mer om filmen vi håller på med  skolan. I gruppen jag är med i är vi tre tjejer och fyra killar. Tjejrna: Jag, Sarah & Tessie, Killar: Lukas, Ruben, William & Isak. Vi har as roligt när vi gör filmerna. Men nu börjar svenska.


Jag idag :)


Outfit:


Tröja: H&M
Byxor: Ginatricot

Ny design :)

Hej ♥ Gjorde en snabb ny design, börjde bli lite trött på den gamla. Tomorrow it's back to school again. :/ Så idag har det varit en slappar dag, jag har inte orkat göra någonting. Men jag har orkat att göra no läxan som jag är stolt över. ;) Men nu ska jag väl kanske gå in på fb och sen kolla på tv (om det finns något).
Lite mer o designen jag gjorde nyss. Den gjorde jag bara nu på tio mi´nuter för jag var så trött på den gamla. Jag har blivit trött på min, kolla kissies och fokis hur länge har inte som haft sina!!!!??? Dom har haft dom i åra tal!
Nu ska jag inte sitta och iritera mig på andras bloggdesigner. ;)


Konstig bild på mig men aja... ;)


Hemkunskap <3

Hej, nu har jag och Oliva kommit hem från skolan. Vi har varit på hemkunskap till smmans, så idag följde hon med mig hem. :) Vi hinner inte göra något jätte roligt men det är kul att ha sälskap. ;) Klockan halv sex tror jag ska jag på fotbollsträning. I morgon efter skolan ska jag till sjukvården i mölnvik dom ska kolla på en sak som jag har på armen. Längtar inte!



Jag och Olivia (jag ser lite cp ut bara) xD




Outfit berstår av
Tröja- Veromoda 179:-
Jeans- H&M ?:-

Längtar inte tills på torsdag 10:40!!!!!!

Hej, hände värsta läskiga saken på torsdag!!! jag ska till sjuksyster och ta spruta, skit rädd för srprutor, det finns inget bra med att sticka en nål i armen på någon. Undra vem som vill jobba med det? Längtar inte!

Idag har det varit en lång dag! Jag har varit super trött efter hela helgen + fredag (var hemma i fredags). Jag har inte gått och lagt mig sent men jag har vaknat tidigt! Dagen efter Rebeccas match asså igår!? aa då hade ju jag fotbolls match mot bagis (bagarmosen)? och vi vann så klart och gissa vem som gjorde målet!!!!!??? DET VAR JAG!!!!! så stolt! :D Jag har inte gjort ett mål på flera år och så sätter man värsta solklara och vinner med 1-0!!! <3 <3 <3 Så det har bara varit vinnster i helgen! <3

Så idag har det varit en lång dag som jag skrev. Vi har inte haft så roliga lektioner förutom svenskan, det var riktigt kul! i svenskan gör några grupper filmer och i den gruppen jag är med i så gör vi en skräck film med flera som blir mördade. Så idag spelade vi in när jag blev mördad av Sarah och Tessie (några i min klass för dom som inte vet) ;) så det var jätte kul! :D

I morgon ska jag ha fotbolls träning efter skolan eller vid typ halv sex. :)
:) :) : ) <3 <3 <3

Klick




Jätte bra/Inte bra :/

Hej, i det här inlägget kommer en sak som är jätte bra och en sak som är väldigt tråkig!
Bra sak: Min lillasyster Rebecca hade match idag och dom vann med 7-0. :D Jätte kul!

Dålig sak: Att när jag har börjat blogga så får jag mindre läsare än vad jag hade när jag inte blogga!? jag tycker det är jätte konstigt! Men jag ska vänta ett tag med att vara säker jag har ju precis börjat blogga igen. :)
Idag vaknade jag klockan sju av Rebecca och Moa som höll på! :@ (Surt)! men såklart kunde jag inte somna om så jag gick upp och åt frukost och titta på tv. Vid klockan åtta gick mamma och pappa upp. Rebecca och Moa hade typ redan börjat kläpå sig fotbolls kläderna. xD Fast Moa kunde tyvär inte vara med för att hon har skuritsäg jätte jupt ner i handen (ända ner till senan). :/ Tänk Rebecca började klä på sig fotbollskläderna klockan åtta, halv nio och vi skulle vara i hemmesta klockan kvart över elva. xD När klockan var tio kläde jag på mig, och sen fixade jag mig lite och vid kvart i elva tiden åkte vi till hemmesta. När vi kom fram sprang mamma till spåret med Turbo och joggade tills matchen började. När Rebeccas lag hade värmt upp och var klara för match så kom mamma och Turbo tillbaka och så kom pappa och min farmor. Första halvlek så blev det 3-0 och Rebecca hade gjort alla asist (passningar och inkast till mål). Och på andra halvlek så gjorde hon en asist. :) och värmdö vann med 7-0 som jag skrev tidigare. :D När matchen nästan var slut så träffade jag Willis och vi satt och pratade lite och var med Turbo. Willis var där för hennes lillebror Tom skulle ha match. Efter matchen så gick pappa tillbaka till Lindgrens bil och jobba, mamma, jag, Rebecca, Moa och farmor gick till bilen. Innan v kunde åka hem behövde vi åka och tanka, handla lite och lämna Moa i södra kopparmora. När vi sen kom hem så lagade farmor mat och nu har jag precis ätit. Reste av dagen ska jag bara slappa. ^^

Har tyvär inga bilder just nu men kommer senare.


Äntligen!

Hej!

Jätte ledsen att jag ine har hunnit blogga på hur länge som helst! :(
Har vart jätte upptagen med massa annat (skolan).
Det tar ett tag innan man får till allting med läxor och så.
Idag har jag varit hemma från skolan, var lite rasslig på morgonen men nu är det som bort blåst. :)
Men nu hade jag tänkt att försöka blogga varje dag minst en gång i alla fall men ibland kanske det blir att jag missar en dag eller så.
Idag ska jag äta tacos till fredags middag!
Nee, nu ska jag gå och reta Rebecca och Moa (Rebeccas bästis). ^^





RSS 2.0