Are you afraid of darkness?



© Jag vill inte sätta vattenstämpel på mina bilder för att jag tycker att det förstör dom. Nu har jag satt ett copyright märke under bilder så var snälla att respektera det! :)

Would you like some coffee?












Bränn hett!

Har plattat håret nu. Jag tog ett foto när jag hade plattat halva håret. Jag typ brände mig på mitt hår efter att jag hade plattat det! :O Platttången var jätte varm!

Kolla skillnaden!

Haha så här ska jag se ut på vikinglinebåten... eller inte. :P

Detta gäller!


Stickigt värre!






Lekte lite med några foton ♥














Vad är detta?


Den har kommit upp på min dator och flera av mina kompisars datorer. Vad är det? vad betyder den?
Kommentera gärna om ni vet! :)

God morgon alla bloggläsare! ♥

God morgon, god morgon nu är det dags att vakna! :P
Igår blev det inget godnatt inlägg så ni får ett godmorgon inlägg i stället. :)
Gud vad tidigt jag vaknade! Jag har inte kollat på klockan men nu såg jag att den bara var 8.10! :O

Snart ska jag väl äta lite frukost och sedan packa. Jag vet inte hur det kommer bli med bloggningen för jag kommer inte ta med datorn. Men vi får se det kanske går att ordna eller nått.


Passet måste med till Helsingfors.


Ett smak prov av vårtrenderna som jag kommer lägga upp lite då och då


Svar på kommentar

Kommentarer
Postat av:

Lycka till med din blogg! Kommer läsa den så ofta jag kan :) Hade varit kul med lite bilder på nära och kära och familjen och vad du gjort under dagen :) och lite förslag på vad du gillar för nya snygga vårtrender kanske... Men bilder är alltid roligt att kolla igenom och snälla fortsätt skriva så mycket du kan :) Fin blogg du har!

2011-02-26 @ 22:34:41

Svar: Tack! :D Jag kommer självklart att lägga upp mer bilder! Jag älskar att fotografera så det blir nog inga problem. :) Jag har hela tiden tänk att jag ska lägga upp vårtrend men sen har jag glömt bort det. Ska göra det!

Det är jätte kul att fått så många kommentarer! Fortsätt så! ♥ :)

Duschat






Omg stenen gråter :P

So läxa! :/

Hej! Nu ska jag jobba på lite med en so läxa som jag har. :/ Inte kul! Men efter som att jag var sjuk hela förra veckan så missade jag flera dyrbara lektioner. :P So läxan handlar om religioner. Det är faktiskt ganska intressant. Hehe kul för er att läsa om min läxa..... NOT! :P Så nu ska jag inte fortsätta förklara om den.

Nu när man har fått många flera som har läst bloggen så blir man jätte mycket mer taggad! Det är kul! Då får man liksom en dragningskraft som hjälper en att uppdatera bra och mycket. :) Men som sagt jag vill verkligen att ni kritiserar mycket, ni som läser ska ju tycka det är kul så att jag inte bara tråkar ut er. :P


So

Svar på kommentar

Kommentarer
Postat av: Anna

Detta vart riktigt bra tycker jag :) Att vidioblogga också! Låter positivt att du kommer uppdatera mer i din blogg, det gör att man vill gå in oftare och läsa :) Skulle vara roligt om du ibland kunde svara på vissa komentarer utav oss som inte själva har någon blogg. Om du kanske kunde göra det så man vet att du läst kommentarerna :) kram

2011-02-26 @ 20:44:00

Svar: Hej Anna! Tack för din fina kommentar uppskattas verkligen! :) Självklart kan jag svara i ett inlägg på kommentarer av er som inte har blogg. Ett till sätt som ni som har kommenterat vet att jag har läst kommentaren är att kolla om den har kommit upp. Jag har ju en modererad blogg så jag måste godkänna dom för att dom ska visas i bloggen. Men jag kommer såklart svara i inlägg. :)

Thanks daddy! :D

Asså det är inte klokt!
Pappa länkade min blogg på hans profil på facebook och det blev en sucsee! Mina läsare höjdes med ca 60 läsare! :O Men det är kanske inte så konstigt han har ju bara 5000 vänner nästan. :P Pappa kan få länka mig varje dag! ♥

♥♥♥♥♥♥♥

Hos kusin ♥

Hej! Nu är jag hemma hos kusinen Emma. Vi har ätit kina mat och sen har jag och Rebecca lekt med Novalie. Snart ska vi väl åka hem och kolla på melodifestivalen. Idag tycker jag faktiskt att jag har bloggat bra! Eller vad tycker ni? Men det som jag kommer göra sen är att lägga upp bilder som jag har tagit också. Jag kommer lägga upp lite outfit och annat ockdså. Ni får gärna skiriva kritik i kommentarer och så. Jag tar gärna i mor dålig kritik också för det finns alltid något man kan förbättra.


Visst hade vi kul! ♥ Finger, finger, finger, finger :P ♥
Saknar sommaren! ♥


Första video inlägget ♥


My best friends in the world ♥


Johanna  ♥


Madde ♥


Elin ♥



Saga ♥

Älskar er! ♥♥♥♥
Er kan man verkligen berätta allt för! Ni är dom jag litar mest på i hela världen!
Kommer sakna er jätte mycket under lovet! :(
♥♥♥♥♥♥

Ni är bäst!
♥♥♥♥♥

Look at our house

Hej! Nu är det ett par som är här hemma hos mig och kollar på vårat hus. Dom säger att dom är mycket intresserade så jag håller tummarna! Kvninnan kan bara lite svenska så hon pratar mest engelska men hennes sambo pratar svenska. Det var tur för annars hade vi fått problem. Det är inte så lätt att förklara ett hus på engelska om man inte kan engelska jätte bra elelr är fördd i amerika/englande eller något engelsktalandeland. Haha, blev ganska mycket prat om dom. Snart kommer ett par gäster hem till oss och vi ska fika lite och prata... -.- Vuxen saker. :P Men det blir nog trevlingt. :P
Men nu ska jag kolla lite facebook och bloggar. ♥









Aliens återkomst



♥ För er som inte har sett det borde se den! Jag tyckte att det var jätte bra! Men den var lite läskig i början men sen viste man.... juste kan inte berätta. :P

simpsons VS family guy





Haha, vilken gillar ni mest?

Let's dance snart

Snart börjar let's dance denna underbara fredagskväll. Första sportlovs kvällen. ♥ Gud villket skönt lov jag ska ha! Det har jag redan bestämt. På söndag åker jag till helsingfors i tre dagar. Jag kommer att ta med mig min kamera och ta bilder men jag tror inte att jag tar med datorn. Det är inte säker att det finns uppkopling där ändå. Jag har itne haft tid med att varke fota eller blogga som ni säkert har märkt... tyvärr! Men det har varit jätte mycket läxor! Har nog inte varit så här mycket sen jag började i sexan. Men, men det får man väl räkna med.

Ni kommer få lite bilder från när jag var ganska liten och lite roliga andra blider eftersom att jag inte har fotat nya bilder.



Taste it flera bilder kommer sen :D



 


.....

Dåliguppdatering! Ska bättra mig!

Ego bilder ♥











Vem är det på bilden....? Jag!












Warm inside


Flowers










Cesar ♥

Här kommer bilder från när Cesar var hemma hoss oss.













Bad update!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen men jag har varit sjuk och har inte haft orken. För tillfället mår jag bättre men det är för att jag har tagit Iprem. :/ Just nu är jag hemma hos farmor. Sen när jag kommer hem komemr nog nästa inlägg.

Är jag stheek eller stheek?






Haha så jäkla stheek! ♥ :P

Romme i morgon ♥

Hej på er!!
Jag har inte haft tid att blogga. Har haft ganska mycket att göra. :/

Imorgon ska jag åka till Romme och det ska bli jätte kul!! :D Kommer kanske en bild på mig från förra julen nör jag åkte i hamarbybacken. Ingen vacker syn! :P HAHA jag har åkt in i ett träd och ligger under det och skriker på pappa. :P


Romme

Skolan nu

(rubrik)

?

I natt från 24:00 kommer vi att genomföra ett systemunderhåll. Detta gör att du inte kan skriva eller logg in men det går fortfarande att läsa din blogg. Underhållet beräknas till 1 timme.

Vad är detta? Fattar ingenting men jag kommer ändå inte blogga 12 :P. Har ni fått likadant?


Hatar min bettskena!

(rubrik)


För er som inte viste det så har jag fått bettskena och jag hatar den! Jag vaknar flera gånger på nätterna för att det ramlar ur och att jag ligger på den! Blääää!


Gullbullen  ♥

Nacka forum ♥

Hej!
Efter skolan ska jag åka till forum med mamma, pappa, Rebecca och farmor. Jag ska köpa en ny jacka, en jätte fin tröja/linne och ett par jeans. ♥
Igår åkte vi och hämtade Cesar ♥ :D Jag är jätte glad! Det kommer bilder på honom i kväll :)

Juste!
Om ni känner någon eller om ni vill ha en kanin så säljer jag min. ♥ Han är super gosig! Jag säljer honom pga att jag inte har tid. :( klicka här för att se honom ------> Skutte


Inställd bild ♥

(rubrik) ♥♥♥♥♥ :)

It's still cold!




Blev fin bokeh på denna bild ♥





Det var lite bilder ♥ :)

Cup snart då :)

Hej!

Snart ska jag och mamma åka till hemmesta till en cup som jag ska vara med i. Cupen är med 97 orna. Igår bakade mamma så egentligen ska vi mötas fem men mamma måste hjälpa till med fikat så vi åker vid fyra tiden. Det ska bli jätte kul! Pappa ska vara dommare. :P Jag kommer tyvär inte ta med min kamera av stöld skäl. Det kommer ganska mycket folk och mamma och pappa kommer nog inte ha tid att hålla koll på den hela tiden. Det kommer nog inte bli något mer bloggning idag. Sista matchen är elva och sen ska man städa undan massa så vi har räknat med att vara hemma till tolv. Juste min farmor kommer också och kollar. ♥ Det ska bli mycket kul!



Lite skoj ♥


bokeh ♥









Det var lite bilder jag tog!
Jag blev faktiskt ganska nöjd. ♥ :)

Nu har det hänt!

Nu har jag och pappa äntligen beställt mitt batterigrepp ♥ Det kommer om ca 2-3 dagar. Längat.




Me like smoothie ♥















Bilder från studion kommer imorgon :)

Hej nu har jag och pappa kommit hem från studion vi var i. Min kusin emma var också med. Vi lyssnade på lite låtar som ska vara med på pappas CD skiva. Sen fotade jag och Emma lite. :P Och så fick jag spela in också. Det var skit kul. ^^


Klick!

Svenska i en timma och 20 minuter

Hej nu sitter jag och väntar på att svenskan ska ta slut. Vi kollar på hjärnstorm. Det är ganska kul men jag har redan sett avsnittet i gamla klassen så jag år hålla på med datorn. :P Bra! När jag kommer hem tänkte jag ta lite bilder så att jag inte får bildbrist. För det vill jag inte ha.


Han är läskig. Han kan typ läsa tankar. Det är han som ör programledare för hjärnstorm.

No läxa

Hej jag har inte hunnit blogga sen jag kom hem för jag behövde göra en No läxa som jag var sen med. Jag har tyvär inga roliga bilder till er idag men imorgon ska jag nog hitta på något. Jag har inte fått svar av anonym. Det skulle vara jätte kul om du svarade och skrev ve du är. :P

Imorgon måste jag ha mjukisbyxor i skolan för vi ska till bossesbacke på idrotten och mentorstiden och åka pulcka. :P Och jag tänker inte ha på mig täckbyxor (Gilallar inte det!). Nu ska jag väl kolla lite på tv. :)

Jag kanske kommer att a lite foton på huset jag ska flytta till så att ni får se. :P Det ser inte bra ut! Men snart så. :D

Lite nyfiken ^^

Hej!
Jag undrar bara vem anonym är. Den/du (om du läser det här) vem du är. Och skriv järna ditt namn i stället för anonym. Jag är jätte nyfiken. :)





Rosor Är Rosa Violer Är Blå













Elins house

Hej!
Nu har jag varit hemma hos Elin. Jag var där med Elin. Vi åt luch, lite bullar och fotade lite (Inga blogg bilder). :P Snart börjar våran sista lektion. Vi ska ha mentorstid med Marie. När mentorstiden är slut ska jag ha profilaval. Jag har hemkunsakap. Efter hemkunskapen så ska jag åka buss till stallet och rida. Efter ridningen så ska jag på fotbollsträning. Och efter det så åker jag hem. SKÖNT!

Men kan inte blogga mer........ börjar nu.

RSS 2.0