Min hals dör!!! :(

(rubrik) !! :(
Jag orkar verkligen inte blogga.... det har jag inte gjort på länge heller. :/

Hannah ♥



Klicka på bilden för att komma till en riktigt underbar tjejs blogg ♥

Tack för erat stöd älskar er! ♥



Ledsen för dig!





Asså jag har inte så mycket att säga om detta... men det jag kan säga är att jag är ledsen för den som skev detta eftersom att den inte verkar ha ett sånt roligt liv om man bara sitter och kommenterar taskigt på andras bloggar! Sen vill jag bara säga en sak till att jag tycker synd om den för att den inte ens kan stava till bitch! Gå i skolan för fan! Och vilken normal människa skriver "hej bich" !? Jag fattar inte vad man vill komma fram till? Det är bara så fegt att hålla på så här! Om ni vill mig något ring mig, gå in på facebook säg det till mig och du träffar mig! Vad är problemet!?

.....

Ledsen för dåligt uppdatering! Men hade prov idag och ska ha ett på fredag så jag har sattsat väldigt mycket på studierna! Men efter denna vecka är över ska jag försöka att blogga som vanligt igen. :)

Älsklingen åker :( ♥

Idag var sista dagen för mig att få träffa Willys innan hon åker till Malcia. :( Kommer sakna henne jätte mycket! Hon kommer hem 4 Maj! :( Hur ska jag klara mig utan henne? ♥ Ville bara säga att jag kommer sakna henne jätte mycket! :'( ♥




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Sverige-Moldavien bilder från förra tisdagen







Lite bilder :)

RSS 2.0